Wat is BodyGliss?

BodyGliss is een zijdezachte lotion voor het verbeteren van het intieme contact. Met BodyGliss weer langdurig genieten, het wekt plezier verhogend en zorgt voor meer soepelheid en extreme gladheid. Op basis van siliconen, zonder toevoeging van water. Door deze unieke samenstelling heeft BodyGliss een volmaakt glijdend vermogen zonder plakkerig te worden. BodyGliss  laat een zijdezacht gevoel na. 
Een ware streling voor je huid!  

Bodygliss gebruik je wanneer je het nodig hebt, bijvoorbeeld in de overgang/menopauze, medicijngebruik, na bestraling, stress of ziekte. 
Maar BodyGliss gebruik je ook omdat het gewoon extra prettig is om te gebruiken! Het intieme contact wordt door BodyGliss nog leuker en fijner. 

BodyGliss by Eros Black Line en BodyGliss White Line, zijn IDENTIEK AAN ELKAAR. Het verschil van etiket en kleur dop hebben wij gedaan i.v.m. de verschillende branches waarin het verkocht wordt. De INHOUD IS DUS EXACT HETZELFDE! Het zijn neutrale series, deze bevatten géén geur en smaakstoffen.
Daarnaast is er BodyGliss with a sense of...  Deze lijn bestaat uit 11 verschillende geuren/smaken. De basis van BodyGliss with a sense of.... is identiek als de BodyGliss by Eros (Black Line) en BodyGliss White Line

Er is voor elke sfeer of stemming een passende keuze binnen de BodyGliss geurenlijn. Van de luxe Champaign & Strawberry tot de warme Hot Cinnamon en de prikkelende Cool Mint.

Kenmerken van BodyGliss:

- Geur- en smaakloos. (de neutrale series Black Line & White Line)
 -Volmaakt glijdend vermogen zonder plakkerig te worden.
 -Olie- en vetvrij.

- Zuinig in gebruik
- Bevat geen water, waardoor er geen bacteriegroei in ontstaat.

Aan dit product worden geen medische toepassing toegeschreven. De niet-medische toepassingen toegeschreven aan dit product behoren niet tot het toepassingsgebied van de CE-certificering. Gebruikers moeten zich ervan bewust zijn dat de productprestatie en/of -veiligheid niet werden geëvalueerd door SGS voor deze toepassingen.